برگزاری جلسه مشترک با اعضای شرکت توفیق دارو

جمعی از مدیران ارشد شرکت توفیق دارو روز یکشنبه، 14 آبان ماه سال جاری با حضور در مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی با رئیس و معاون پژوهشی این مرکز دیدار کردند.

برگزاری جلسه مشترک با اعضای شرکت توفیق دارو

در ابتدای این جلسه دکتر همدانی نماینده شرکت توفیق دارو به معرفی شرکت توفیق دارو و امکانات و فضاها و فعالیت های این شرکت پرداخت. وی افزود: شرکت تحقیقاتی مهندسی توفیق دارو وابسته به شرکت سرمایه گذاری دارویی تامین اجتماعی، به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقات دارویی کشور می باشد که در حوزه تولید مواد با ارزش افزوده بالا و حجم کم نیز وارد شده است. دکتر همدانی با اشاره به اهمیت سلول درمانی و جایگاه آن به عنوان یک علم جدید در کشور و منطقه بر لزوم اتصال این علم به بازار و تجاری سازی آن اشاره کرده و به بحث در مورد مشکلات مدیریتی سیستماتیک که بر سر راه پیشرفت این علم وجود دارد، پرداخت. دکتر همدانی ضمن اشاره به پیشرو بودن مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی و حضور متخصصانی همچون دکتر ارجمند و دکتر آقایان به عنوان بنیانگذاران این علم در کشور گفت: شرکت توفیق دارو تقاضا دارد تا از راهنمایی های این مرکز وابسته به پژوهشگاه علوم غدد ومتابولیسم در زمینه ی سیستم مدیریت کیفیت بهره گیرد. در ادامه این جلسه، دکتر ارجمند، رئیس مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی ضمن بیان مقدمه ای در زمینه پیشینه شکل گیری مرکز رسالت اصلی آن را ایجاد یک حلقه واسط میان علوم پایه و علوم پزشکی و در نهایت کاربردی سازی این علم و اتصال آن به بازار دانست. دکتر ارجمند ضمن تاکید بر اهمیت دانش در خلق ثروت بر آمادگی مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی برای ایجاد زمینه همکاری با شرکت هایی از قبیل شرکت توفیق دارو به منظور تسریع در تحقق این هدف تاکید کرد. در بخش دیگری از این جلسه، دکتر آقایان معاون پژوهشی مرکز با اشاره به اینکه مرکز سلول درمانی و پزشکی بازساختی اولین مرکزی است که کمیته ای به نام کمیته اتاق تمیز را تشکیل داده است افزود: این امر نشان از اهمیت بسیار بالای توجه به راه اندازی اتاق های تمیز با استاندارهای بین المللی و با اصول صحیح به عنوان تاثیرگذارترین امر در زمینه حصول محصول با کیفیت و با اطمینان بالا دارد. دکتر آقایان در ادامه به پتانسیل های شرکت توفیق دارو از جمله داشتن تیم آشنا با این حوزه و همچنین داشتن ارتباط با بازار و سرمایه گذاران به منظور توسعه هر چه بیشتر فضاهای موجود در شرکت برای راه اندازی اتاق های تمیز با سطح کیفیت و استانداردهای بین المللی با هدف تولید فراورده های سلولی به صورت صنعتی اشاره کرد و آمادگی مرکز را برای همکاری و ارائه مشاوره در جهت راه اندازی سریعتر و با کیفیت تر فرایندهای سلول درمانی در این شرکت اعلام کرد.